Koronasituasjonen – Erfaringsutvekslingsmøte

Hei alle sammen.

Vi inviterer herved til en liten erfaringsutveksling blant helsepersonell innen NTHO, som har jobbet under korona situasjonen. Dette er et oppfølgingsmøte etter første møte som ble holdt i 2020. Det blir et uformelt fysisk møte hvor dere kan utveksle erfaringer, tanker og meninger. Vi tenker dette kan være positivt med tanke på det vi har erfart og følt på til nå, både fysisk og psykisk, og noe alle kan dra nytte av.

Møtet skal holdes etter årsmøtet søndag den 31.07.22 på TRVS (Nedre Rommen 3, 0988 Oslo). Få gjerne med en kollega eller andre helsepersonell som du kjenner.

Det blir servering av mat, og vi ønsker derfor at påmelding sendes til e-post nthontho3@gmail.com  eller tlf. 466 78 075. Håper så mange som mulig kan delta.